juni 6, 2023

Stöttepelarens ordförande Karin Fridell Anter och Ingrid Eckerman, grundare av Stoppa utvisningarna till Afghanistan, blev intervjuade i en lång podd av Nejlika tankesmedja. Så här kommenterar Karin Fridell Anter podden:

”Det blev ett lång och bitvis rätt personligt samtal om asylpolitik, rätts(o)säkerhet och det stora och viktiga arbete som görs av frivilligorganisationer och nätverk. Ett arbete där vi är många många som kämpar tillsammans, men där alla inte syns utåt lika mycket som Ingrid och jag. Jag hoppas att ni, mina medkämpar, känner igen er i det vi säger och att det också kan få andra att förstå mera av vårt gemensamma arbete.

Stöttepelarens nuvarande och gamla styrelsemedlemmar Ingela, Sonja, Märta, Bitti, Pia, Sigbritt, Staffan, Jörgen, Minna, alla Stöttepelarens gruppansvariga runt om i landet, alla administratörer i Stoppa utvisningarna, alla volontärer som på olika sätt stöttar flyktingungdomar och hjälper till att dra in pengar till Stöttepelaren – jag kan inte räkna upp er allihopa. Detta gör vi tillsammans!”

Ge ett bidrag till Stöttepelaren!
Swish: 123 583 19 04
Bankgiro: 5228-2381
Bankkonto: SEB 5368 11 065 76 för månadsgivare