februari 22, 2023

خواهشی از افغانستانی های مقیم سوئد و سراسر جهان

امروزه چندین هزار شهروند افغانستانی در سوئد زندگی می‌کنند که درخواست های پناهندگی هایشان رد شده اند و نمی‌توانند به افغانستانی تحت کنترل طالبان اخراج شوند. درخواست پناهندگی بسیاری از آنها بخاطر پروسه‌ای ناجوانمردانه، نادرست و غلط از طرف اداره مهاجرت و دادگاه های سوئد رد شده است.

در پی آزمایشی نادرست و غیر علمی از سن این پناهجویان افغانستانی که در کودکی و نوجوانی خود به سوئد پناه آورده بودند، آنها را بزرگسال خواندند و درخواست پناهندگی شان را رد کردند. تعداد زیادی از این پناهجویان که کودکان بودند و در سوئد درخواست پناهندگی داده بودند، قبولی های موقت گرفتند و تا سن هجده سالگی قرار بود در سوئد اقامت داشته باشند. اکنون آنها نیز بعد از هشت سال جواب منفی دریافت کردنه اند و قرار است به افغانستان اخراج شوند.

این مهاجران اجازه کار ندارند و هیچ کمکی از دولت و یا شهرداری دریافت نمی کردند و نمیکنند‌‌. بسیاری از آنها به کشورهای دیگر اروپا مهاجرت کردند اما آنهایی که مانده اند نیازمند سخاوت و کمک های شما هستند.

انجمن (Stöttepelaren), انجمنی است مردمی که این جوانانی که در بازی شانس اقامت، جواب منفی گرفته اند و در بلاتکلیفی بسر می‌برند کمک می‌کند و غذا و نیازهای اولیه‌ی آنها را فراهم می‌کند. هر پنی برای مهاجران خرج خواهد شد.

کمک تو می‌تواند زندگی یک هموطن جوان تو را تغییر دهد.

کمک در داخل سوئد                 

 Swish: 123 583 19 04 (سویش)
Bankgiro: 5228-2381 (بانک گیرو)

کمک از سراسر دنیا                       

SEB بانک در سوئد    IBAN:SE2150000000053681106576    BIC: ESSESESS 

På svenska

En vädjan till exilafghaner i Sverige och runt om i världen 

I Sverige lever idag flera tusen afghanska medborgare som har nekats asyl i Sverige men som inte kan deporteras till talibanernas Afghanistan. Många har fått nej efter summariska och rättsosäkra asylprocesser, många kom som barn men har behandlats som vuxna efter ovetenskapliga medicinska åldersbestämningar. 

De har inte rätt att arbeta för sin försörjning och de får inga bidrag från stat eller kommun. Många har flytt vidare från Sverige till andra länder i Europa och fått asyl där. De som är kvar är helt beroende av andras solidaritet. 

Föreningen Stöttepelaren hjälper till med mat till dessa unga människor som har haft otur i asyllotteriet och tvingas leva i limbo. Varje krona går till flyktingarna.  

Din gåva kan vara livsavgörande för en ung landsman! 

Donera inom Sverige

Swish: 123 583 19 04
Bankgiro: 5228-2381

International donations

Swedish bank: SEB
IBAN: SE2150000000053681106576 
BIC: ESSESESS