november 21, 2019

Stöttepelaren fick diplom

Karin Fridell Anter tog emot diplomet.

Vår ordförande Karin Fridell Anter var en av tio finalister till “Årets volontär” i november 2019.

Motivering: ”Karin är ordförande i Stöttepelaren, som samlar in och delar ut pengar till ensamkommande ungdomar över hela landet. Hon tar sig personligen tid att svara på frågor från desperata människor, och utan sådana som Karin som ställer upp för dem som har det absolut svårast skulle de här ungdomarna kanske inte orka leva längre. Hon inspirerar andra att fortsätta kämpa för att kunna hjälpa så många ungdomar som möjligt. Det är livsavgörande, inte bara snällt. Hon är även ett fint stöd för de som är engagerade i Stöttepelarens lokalföreningar och är alltid hjälpsam och beredd att göra det lilla extra. Hon är en klippa i kampen, en mogen, varm och kärleksfull person som ger av sig själv och är en förebild för andra.”

Läs mer hos Volontärbyrån!

Från vänster Margareta Sundström, Gudrun Wiklund, Karin Fridell Anter, Ingrid Eckerman och Ann-Sofie Spångberg.