september 18, 2019

Välkommen till nya hemsidan!

Vi har längtat länge efter en ny hemsida som ger oss större möjligheter att dela med oss av våra erfarenheter.

Inte minst viktig är vår nya butik. Vi hoppas att butiken bidrar till ett uppsving i insamlarverksamheten. Behoven ökar hela tiden, men ännu har inte intäkterna gjort det. Även om en miljon kronor på ett år är mycket pengar så är behoven mycket större.

Erbjudandet om att snabbt och billigt göra en snygg men lättarbetad hemsida dök ner som en skänk från ovan. Vi är mycket glada över Sinomedias arbete! Vi tackar också Miss Hosting som sponsrar oss med gratis webbhotell.

Har du tankar och synpunkter på sidan så hör av dig till webmaster!


Swish: 123 583 19 04
Bankgiro: 5228-2381
Bankkonto: SEB 5368 11 065 76 för stående överföringar