Presentation av Stöttepelarens Informationsansvariga styrelsemedlem

Presentation av en styrelsemedlem i Stöttepelaren:

Jag heter Pia Sandqvist och är informationsansvarig för föreningen Stöttepelaren. Till yrket är jag är socionom och har jag jobbat mer specifikt med ungdomar och deras familjer med olika bakgrund i nära 30 år. Migrationsfrågor och förtryck av minoriteter är något som alltid engagerat mig. Sedan årskiftet är jag och min man fadderhem via Uppsala Stadsmission för en ensamkommande ungdom från Afghanistan.

När unga människor mitt framför våra ögon står helt utan mat och kläder och tak över huvudet och våra politiker och samhällsfunktioner sviker, då finns bara alla vi medmänniskor kvar. Jag blir så varm om hjärtat över alla som går utanför sin egen bekvämlighetszon och gör det där lilla extra. En liten slant som gör att en ungdom får mat just den dagen. Därför har jag varit med och startat Stöttepelaren som skapar vägar att ge pengar till de som behöver.

Var med och stöd dessa ungdomar du med!