Glöm inte att det är kallt nu!

Tack all ni som stöttat alla ensamkommande ungdomar genom Stöttepelaren! Under 2017 fick vi in 158 000:- att fördela, detta endast under de tre månaderna som föreningen varit aktiv. Grymma vi är tillsammans!!!

Nu är det ett nytt år, de behövande blir fler och fler. Det betyder ju i sin tur att vi behöver bli fler som på olika sätt kan stötta och bidra med gåvor. Kom ihåg att det är du som kan göra skillnad, det är ditt bidrag som kan ge en ung människa möjlighet och hopp att orka kämpa vidare. 

Just idag när jag skriver detta så nås jag av den fruktansvärda nyheten att självmordsbombare har attackerat hjälporganisationen Rädda Barnens lokaler i staden Jalalabad i östra Afghanistan. Minst två personer har dödats och tolv människor har skadats i attacken. Trots att landet ständigt drabbas av liknande attacker så anser Migrationsverket i Sverige att barn och unga ska deporteras dit. Flertalet av dem har inte ens bott i Afghanistan.

De här barnen och ungdomarna behöver trygghet och stöd. Det är vi gemensamt som har möjlighet att ge dem det stödet. Du har nu möjligheten att vara deras trygghet genom att bidra med en ekonomisk gåva, genom ditt medlemskap eller varför inte informera dina vänner och fråga om inte även de vill ingå i en samhällsstruktur som anser att vi ska inkludera samhällets mest utsatta?

Minna Blom
Sekreterare Stöttepelaren